Je moet je losmaken van je vertrouwde wereld, het bekende achter je laten, vrije ruimte scheppen.

Jos Kessels

persoonlijke visieontwikkeling en leiderschap – ken uzelf

Zelfkennis en visie zijn het talent van de leider.

Weten wie je bent en waar je voor staat. Dat is de basis voor visie.

Leer jezelf beter kennen en je eigen visie en waar je voor staat op een heldere manier verwoorden.

Aan de hand van persoonlijke ervaringen ontdek je je eigen, algemeen geldende kijk en waarden in een analyse van tien stappen, kralen genoemd. Met deze methodiek gebruiken we heel persoonlijke, kleine ervaringen om algemene, bruikbare inzichten te formuleren.

Het doorlopen van alle kralen van het kralenspel helpt bij het maken van beslissingen, bij het overzien van de belangen en vooral bij het ontdekken wie je zelf bent, waar je voor staat en bij het formuleren van je persoonlijke standpunten.

Het kralenspel is gebaseerd op de inzichten van Jos Kessels uit het boek Spelen met Ideeën.

Allura Vision Growers zet ‘het kralenspel’ in om persoonlijk leiderschap in organisaties te ontwikkelen. Ken uzelf, dat is een goed begin voor krachtig leiderschap. Het kralenspel kan worden doorlopen in workshopvorm (een halve of een hele dag) of individueel, tijdens meerdere afspraken, aangevuld met online (email) contact.

Het kralenspel kan worden ingezet voor individuele begeleiding, maar kan ook als methode worden gebruikt in een 1-dags workshop voor een Management Team of andere groep in een organisatie.

Lees de reader over het kralenspel voor meer informatie.

Duik dieper in wat wij allemaal doen en laat je inspireren.