Wij gunnen groene ondernemers meer allure.

over ons persoonlijk

Marleen de Hoog

De groene sector vind ik bijzonder vanwege passie, innovatie en ondernemerschap. Vanuit mijn management- en marketingervaring bij corporates help ik bedrijven bij het tot leven brengen van hun visie en verhaal. Daarbij is de klant steeds het referentiepunt en wordt uiteindelijk elke werknemer betrokken.

Lianne van der Kruk

De groene sector kan wel een likje glamour gebruiken. Ik zet mijn ervaring in communicatie, media en als ondernemer daarvoor in. Dat doe ik met passie voor taal, filosofie en mensen. Ik help ondernemers bij het formuleren van hun visie en het uitdragen daarvan. Een kloppend, levend verhaal inspireert en zet aan tot groei.

Samen: Allura Vision Growers

We kennen elkaar al sinds de middelbare school, maar onze professionele paden kruisten zich toen we samenwerkten aan de conferentie Seed2Feed die Rabobank in 2013 organiseerde. Lianne ‘deed’ de inhoud van de conferentie en Marleen zat in de stuurgroep. We ontdekten hoe we inhoudelijke diepgang konden verenigen met professionaliteit in management en zo elkaar versterken. Dat is de basis van onze samenwerking. We verbeteren de kwaliteit en voortgang van ons werk en helpen elkaar om te groeien als professional. Bovendien is samenwerken veel leuker dan alleen. Zoals Simon Sinek zegt: Together is better.

missie

Meer waardering voor ondernemers in de groene sector die bijdragen aan het welzijn van mens en natuur. En dat laten werken als basis voor groei van het mooiste in de sector.

visie

Je krijgt terug wat je geeft, dus vertel me waar je passie zit. Alles doet ertoe. De persoonlijke visie, passie en drijfveren van eigenaar, management en medewerkers zijn het fundament waarop wij bouwen.

kernwaarden

  • Professioneel
  • Persoonlijke touch
  • Open en eerlijk
  • Together is better
  • We blijven leren