Met een goed verhaal wordt elke medewerker ambassadeur.

Wij gunnen groene ondernemers meer allure.

onze missie

Wij werken aan meer waardering voor groene ondernemers door het formuleren en eigen maken van een goed verhaal.

Een goed verhaal is waar, inspireert en is herkenbaar. Het is het verhaal van alle medewerkers en wordt consistent uitgedragen in tekst, beeld en gedrag. Zo’n verhaal ligt niet zomaar op tafel. Het komt tot stand in samenwerking met een diversiteit aan mensen uit de organisatie. Met zo’n verhaal staat elke medewerker sterker.

Een goed, eenduidig bedrijfsverhaal is de basis voor HR in bijvoorbeeld de personeelsadvertenties, komt terug in de salespitch, op de website en wordt bekrachtigd door elke werknemer of uiting. Als de directie presenteert, een woordvoerder de pers te woord staat, maar ook langs de lijn in het weekend of op een feestje.

Met een goed verhaal wordt elke medewerker een ambassadeur.

Meer weten? Klik op onderstaande button om meer informatie te krijgen over vaste elementen van een goed bedrijfsverhaal.

visie

Je krijgt terug wat je geeft, dus vertel me waar je passie zit. Alles doet ertoe. De persoonlijke visie, passie en drijfveren van eigenaar, management en medewerkers zijn het fundament waarop wij bouwen.

kernwaarden

  • Professioneel
  • Persoonlijke touch
  • Open en eerlijk
  • Together is better
  • We blijven leren
  • persoonlijk

    We verbeteren de kwaliteit en voortgang van elkaars werk en helpen elkaar om te groeien als professional. Bovendien is samenwerken veel leuker dan alleen.